Cele mai frecvente întrebări

După o simplă înregistrare, utilizatorul are posibilitatea de a crea anunțuri și de a răspunde la anunțurile de angajare și de a crea profiluri prin care se poate prezenta și își poate oferi serviciile. În ambele cazuri, trebuie doar să alegeți o categorie, să completați toate informațiile și să așteptați aprobarea. Apoi, candidații interesați răspund la anunț cu un mesaj care apare în inbox. Pentru a răspunde la profiluri și a putea comunica, creatorul anunțului are nevoie de un abonament. Vă puteți exprima satisfacția față de utilizator prin evaluarea acestuia.

Se pot înregistra atât persoanele fizice, cât și cele juridice (a se vedea FAQ pentru companii). Singura condiție pentru înregistrare este vârsta minimă de 15 ani. În cazul în care utilizatorul nu a atins încă această vârstă, nu îi va fi aprobat niciun profil sau anunț.

Creați-vă profilul dacă sunteți interesat să aveți grijă de copii, seniori, animale, să ajutați pe cineva cu îngrijirea casei sau să dați meditații. Este o modalitate de a vă oferi serviciile și de a vă prezenta pe portal.

Profilul este activ timp de 60 de zile de la ultima autentificare sau până când utilizatorul alege să îl suspende. În ambele cazuri, profilul poate fi reînnoit ulterior.

Creați un anunț dacă sunteți în căutarea unei persoane care să aibă grijă de copiii dvs., să vă ajute cu bunicii, să vă plimbe animalul de companie, să vă ajute prin casă sau să dea meditații pentru dvs. sau pentru copiii dvs., predând o limbă străină sau o altă materie. Scopul anunțului este medierea ofertei de muncă.

Atunci când faceți clic pe detaliile unui anumit profil / anunț, veți vedea opțiunea de suspendare, care pe portalul nostru este echivalentă cu anularea. Atunci când selectați această opțiune, profilul / anunțul nu va mai fi afișat altor utilizatori și numai dvs. îl veți putea accesa. Anunțurile mai au o opțiune după suspendare, și anume ștergerea lor. Odată șters, nu mai puteți reveni la vechiul anunț și trebuie să completați unul nou.

Pe portal există 6 categorii și în fiecare dintre ele puteți crea 1 profil și 1 anunț. Deci, în total, 6 profiluri diferite și 6 anunțuri diferite. Dacă există deja un profil într-o categorie, nu este posibil să creați un alt profil în această categorie, ci doar să îl modificați pe cel existent. În cazul în care un anunț există deja într-o categorie, acesta poate fi șters după suspendare și completat din nou în categoria respectivă.

După ce v-ați conectat, puteți adăuga sau modifica fotografia dvs. în secțiunea "Datele mele". Aici puteți să ajustați și setările pentru afișarea fotografiei către alți utilizatori.

Înregistrarea, crearea de profiluri și crearea de anunțuri sunt complet gratuite. Utilizatorii care caută un loc de muncă și care răspund la anunțuri comunică gratuit pe portal. Există mai multe opțiuni de abonament pe care le pot alege cei care publică anunțurile, pentru a comunica cu persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. Înainte de expirarea abonamentului este trimis un e-mail de notificare . Pentru o prezentare generală a abonamentelor, vă rugăm să consultați Lista de prețuri.

Sub detaliile de conectare din fereastra de conectare veți găsi un link pentru cazul în care v-ați uitat parola. Următorul pas este să completați adresa de e-mail pe care ați folosit-o pentru a vă înregistra - dacă v-ați înregistrat cu Facebook sau Gmail, trebuie să folosiți adresa de e-mail cu care vă conectați la aceste conturi. Ar trebui să vedeți apoi un mesaj cu parola resetată în căsuța dvs. de e-mail. Dacă acest lucru nu se întâmplă, mai așteptați puțin sau verificați dosarul SPAM. Dacă aveți în continuare probleme, vă rugăm să ne  contactați.

În meniul utilizatorului, trebuie să selectați Datele mele. În această secțiune, în partea de jos există o opțiune de anulare a contului. După ce ați confirmat că doriți cu adevărat să vă anulați contul, această acțiune va avea loc în termen de 30 de zile calendaristice de la primirea cererii.