Despre noi

Fermeria este locul de întâlnire a celor care au nevoie de ajutor cu cei care îl furnizează cu drag. Conectăm nevoia de ajutor cu dorința de a oferi ajutor. Conectăm profesioniștii care au abordare umană cu cei care caută experți în îngrijire a vârstnicilor sau a copiilor. Îi conectăm pe cei care doresc să îmbunătățească viața altora cu cei care își doresc o viață de calitate, în pofida vârstei înaintate sau problemelor de sănătate.
Fermeria.sk

Îngrijire, ajutor în gospodărie sau meditații? La noi puteți găsi toate acestea într-un singur loc.

Îi servim pe cei care caută îngrijitor/îngrijitoare, ajutor pentru gospodărie sau meditații, precum și pe cei care oferă aceste servicii. Pe pagina noastră web vă puteți crea profilul, anunțul, puteți contacta persoanele pentru ajutor sau puteți răspunde la anunțuri. Este suficient să vă înregistrați gratuit.

Îngrijirea vârstnicilor și persoanelor cu dizabilități severe

Îngrijirea vârstnicilor și a persoanelor cu dizabilități grave în România

Avantajul principal este posibilitatea de a rămâne acasă, în pofida vârstei sau limitărilor date de starea de sănătate. În acest loc vă oferim posibilitatea de a găsi îngrijitor din baza noastră de date, respectiv posibilitatea de a vă înregistra ca îngrijitor, publicându-vă profilul.

Îngrijirea copiilor

„Babysitter“ în varianta românească. Aceasta este îngrijitoare sau bonă pentru copii în România. Îngrijitorii pentru copii se pot înregistra direct pe acest portal web, prin publicarea profilului acestora. În cazul în care căutați un astfel de îngrijitor, îi puteți contacta chiar aici.