Cele mai frecvente întrebări - firma

Prin simpla înregistrare și alegerea calității de membru, veți putea crea anunțuri despre oferte de muncă. Trebuie doar să selectați o categorie, să completați toate informațiile și să așteptați aprobarea. Apoi, cei interesați răspund la anunțul de angajare printr-un mesaj care apare în inbox. Aveți, de asemenea, opțiunea de a contacta direct candidații potriviți.

Se poate înregistra orice companie care caută persoane sau oferă locuri de muncă în domeniul pe care se concentrează portalul Fermeria.  

Se pot publica anunțuri despre muncă în ture, precum și despre muncă de lungă durată sau despre ajutor ocazional. În ceea ce privește clasificarea, este necesar ca oferta să se încadreze, cel puțin parțial, într-una dintre cele 6 categorii pe care le conține portalul. Toate anunțurile sunt supuse unui proces de aprobare de către administrator, care ia decizia finală de a publica sau nu anunțul. 

Exemplu: Sunteți o grădiniță și căutați o educatoare. Anunțul dvs. va fi aprobat atunci când selectați categoria de îngrijire copii. Însă, dacă sunteți în căutarea unui angajat administrativ pentru grădiniță, această ofertă nu va fi aprobată - nu se potrivește cu obiectivul portalului.

Utilizatorul are la dispoziție două opțiuni în acest caz. Una dintre ele este aceea de a suspenda anunțul, ceea ce are avantajul de a putea edita sau republica anunțul, dacă este necesar. Cealaltă opțiune este să arhivați anunțul. În acest caz, anunțul nu mai poate fi manipulat, iar utilizatorul trebuie să creeze unul nou, dacă este necesar. Ambele funcții pot fi găsite în lista de anunțuri publicate, făcând clic pe opțiunile anunțului din rândul respectiv.

Prin înregistrare, care este gratuită, veți primi un abonament de probă pentru 3 de zile, timp în care puteți încerca toate funcțiile portalului. După aceea, va trebui să alegeți unul dintre abonamentele cu plată, care vă va permite să continuați să utilizați caracteristicile portalului. Veți primi un e-mail de notificare înainte de expirarea abonamentului. O prezentare generală a abonamentelor poate fi găsită în Lista de prețuri.

Înainte de expirarea abonamentului dvs., veți primi un e-mail prin care veți fi notificat cu privire la expirarea iminentă a acestuia. În cazul în care nu vă reînnoiți abonamentul la timp/uitați să îl reînnoiți, nu veți putea utiliza funcțiile portalului, iar toate anunțurile publicate vor fi suspendate. Cu toate acestea, veți putea în continuare să accesați mesajele din inbox. Pentru a vă reînnoi abonamentul, trebuie doar să selectați din nou unul dintre acestea și să efectuați plata, după care veți primi înapoi toate beneficiile.

Sub detaliile de conectare din fereastra de conectare veți găsi un link pentru cazul în care ați uitat parola. În pasul următor, completați adresa de e-mail pe care ați folosit-o la înregistrare. Ar trebui să vedeți apoi un mesaj în căsuța dvs. de e-mail cu parola resetată. Dacă acest lucru nu se întâmplă, mai așteptați puțin sau verificați dosarul SPAM. Dacă aveți în continuare probleme, vă rugăm să ne  contactați.

Este suficient să așteptați până când expiră abonamentul și atunci profilul și anunțurile dvs. nu vor mai fi vizibile pentru utilizatori. În cazul în care doriți să vă ștergeți complet contul de utilizator, trebuie să ne contactați.