Cum să vă înregistrați corect și să vă creați un profil interesant

Cum să vă înregistrați corect și să vă creați un profil interesant

Site-ul nostru se axează și pe îngrijirea persoanelor în vârstă și a celor cu dizabilități severe din România. Pe site este posibil să vă înregistrați, să vă creați propriul profil sau să răspundeți la anunțuri, toate acestea fiind complet gratuite.

Cu cât profilul dvs. este mai bine realizat și mai detaliat (ați încărcat o fotografie, ați introdus informații complete despre dvs., experiența dvs. în domeniul îngrijirii, certificatele sau cursurile pe care le-ați absolvit sau orele în care puteți îngriji), cu atât șansele dvs. de a obține un loc de muncă sunt mai mari.

Atunci când vă creați profilul, vă recomandăm să nu uitați detalii importante despre dvs. în descrierea profilului, precum și cerințele dvs. Oferim fiecărui îngrijitor înregistrat / fiecărei îngrijitoare înregistrate posibilitatea de a se abona gratuit la ofertele agențiilor. Atunci când vă completați profilul, doar selectați opțiunea „Vreau să primesc oferte de la agenții”. În cazul în care primim o ofertă potrivită pentru profilul dvs., vă vom contacta cu acordul dvs.

Îngrijitorii înregistrați / îngrijitoarele înregistrate ale persoanelor în vârstă sau cu dizabilități severe au, de asemenea, opțiunea de a-și crea un profil de îngrijitor / îngrijitoare pentru copii și de a avea 2 profiluri active în același timp.

Dacă doriți să fiți angajat sau să obțineți un venit suplimentar prin activitatea de îngrijire și, în același timp, să îi ajutați pe vârstnicii noștri în situații de viață adesea dificile, nu ezitați să vă înregistrați chiar astăzi.

Înregistrați-vă